Polityka prywatności

Dziękujemy za odwiedzenie naszej strony internetowej. Pragniemy zapewnić Ci, że dbamy o prywatność Twoich danych osobowych. Poniżej znajdziesz informacje na temat tego, jak zbieramy, przetwarzamy i chronimy Twoje dane.

I. PODSTAWOWE INFORMACJE:

1) Stronę internetową https://edukacjamuzycznadn.pl/ administruje Daniel Nowak, właściciel jednoosobowej działalności gospodarczej pod firmą Edukacja Muzyczna Daniel Nowak. W przypadku pytań lub wątpliwości zachęcamy do kontaktu pod adresem e-mail:kontakt@edukacjamuzycznadn.pl

2) Zachęcamy do zauważenia, że podanie danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i w celu, na które wyraziłeś zgodę.

3) Masz pełne prawo do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych w dowolnym momencie. Możesz to zrobić samodzielnie lub skorzystać z naszej pomocy w tym zakresie.

4) Zapewniamy, że Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie zgodnie z Twoją zgodą,przechowywane w bezpieczny sposób oraz nieudostępniane podmiotom trzecim bez Twojej wyraźnej zgody. Zapisując się na nasz newsletter lub dokonując zamówienia, przekazujesz nam swoje dane osobowe, a my gwarantujemy Ci, że Twoje dane będą bezpieczne i nie będą udostępniane podmiotom trzecim bez Twojej wyraźnej zgody.

5) Nasza witryna korzysta z narzędzi analitycznych, które zbierają anonimowe informacje na temat Twoich odwiedzin. Dodatkowo, stosujemy narzędzia takie jak Facebook Pixel i Google AdWords,które umożliwiają wyświetlanie reklam dostosowanych do Twoich zainteresowań.Podobnie jak większość stron internetowych, stosujemy pliki cookies w celu zapewnienia lepszej jakości przeglądania naszej witryny.

II. Administrator Danych Osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych, czyli podmiotem odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest: Piotr Słapa, prowadzący jednoosobową działalność gospodarczą „Edukacja Muzyczna Daniel Nowak” w Grochowe 207, 39-332 Tuszów Narodowy, posiadająca numer NIP: 8172207990 i REGON: 523378185

III. Rodzaje Zebranych Danych

Zbieramy Twoje dane osobowe w celu zapisu na nasz newsletter, dokonywania zamówień, wystawiania faktur VAT, obsługi reklamacji i odstąpienia od umowy oraz umożliwienia kontaktu z nami za pomocą formularza lub e-maila. Ponadto, zbieramy dane w ramach pozostawiania komentarzy na naszej stronie.

IV. Cel i Zakres Przetwarzania Danych

Twoje dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celu, na jaki wyraziłeś zgodę. Mogą być one wykorzystywane do przesyłania Ci newslettera, realizacji zamówień, obsługi reklamacji, wystawiania faktur VAT oraz umożliwienia kontaktu z Tobą. Ponadto, dane mogą być używane w celach analitycznych, w tym przy użyciu narzędzi takich jak Facebook Pixel i Google AdWords, które pozwalają nam wyświetlać reklamy dopasowane do Twoich zainteresowań.

V. Powierzenie przekazania danych osobowych

1) PayU S.A., ul. Grunwaldzka 186, 60-166 Poznań, NIP: 7792308495 – w celu obsługi obsługi systemu płatności i transakcji elektronicznych.

2) Mailchimp – w celu korzystania z systemu mailingowego, w którym przetwarzane są Twoje dane, jeżeli zapisałeś się do newslettera.

3) Fakturownia Sp.z o.o. z siedzibą w Warszawie, adres: ul. Juliana Smulikowskiego 6/8, 00-389Warszawa, KRS: 0000572426, NIP: 5213704420 – w celu korzystania z systemu do fakturowania,w którym przetwarzane są Twoje dane, o ile wystawiamy dla Ciebie fakturę.

4) OVH Sp. Z o.o. REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556 ul. Swobodna 1 50-088 Wrocław – w celu przechowywania danych osobowych na serwerze

VI. Ochrona Danych

Dbamy o należyte zabezpieczenie Twoich danych osobowych. Gwarantujemy, że będą one przechowywane w bezpieczny sposób i nie będą udostępniane podmiotom trzecim bez Twojej wyraźnej zgody.

VII. Prawa Użytkownika

Masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Możesz to zrobić samodzielnie lub skontaktować się z nami, a my pomożemy Ci w realizacji Twoich praw.

Przysługuje Ci:

1. prawo dostępu do danych osobowych,

2. prawo do sprostowania danych osobowych,

3. prawo do usunięcia danych osobowych,

4. prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

5. prawo do wniesienia sprzeciwu co do przetwarzania danych osobowych,

6. prawo do przenoszenia danych,

7. prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony DanychOsobowych),

8. prawo do odwołania zgody na przetwarzanie danych osobowych, jeżeli wyraziłeś taką zgodę.

Pamiętaj, że zawsze możesz również zwrócić się do nas z żądaniem udostępnienia Ci szerszych informacji, jakimi danymi na Twój temat dysponujemy oraz w jakich celach je przetwarzamy. Wystarczy, że wyślesz nam wiadomość na podany powyżej adres e-mail.

VIII. Pliki Cookies

Podobnie jak wiele innych stron internetowych, korzystamy z plików cookies. Cookies to niewielkie pliki tekstowe przechowywane na Twoim urządzeniu, które pomagają nam analizować ruch na stronie, personalizować zawartość oraz śledzić skuteczność naszych działań marketingowych.Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z naszą Polityką Prywatności.

IX. Zgoda na Przetwarzanie Danych

Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Poprzez korzystanie z naszej strony internetowej oraz podanie swoich danych, wyrażasz zgodę na zgodnie z tą Polityką Prywatności.Dziękujemy za zaufanie, jakim obdarzyłeś nasze usługi. Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące naszej Polityki Prywatności, prosimy o kontakt na adres e-mailowy: kontakt@edukacjamuzycznadn.pl

Ostatnia aktualizacja: 04.10.2023r.